6 færdige e-mailtekster, der styrker medarbejdere på LinkedIn

6 færdige e-mailtekster, der styrker medarbejdere på LinkedIn

Sådan hjælper du medarbejderne i gang.

Har dine kolleger brug for et kærligt skub til at styrke deres tilstedeværelse på LinkedIn? Måske trænger deres profil til at blive opdateret, måske har de brug for råd til at vedligeholde eller opbygge deres netværk eller for at få inspiration til godt indhold.

I en travl hverdag kan det være lidt diffust, hvor man skal begynde og ende, når man beslutter sig for at opdatere sin profil og blive aktiv på LinkedIn.

Jeg har derfor udarbejdet en online guide, der består af en intromail og fem e-mails, som jeres virksomhed kan sende til alle medarbejdere – fx en gang om ugen i 6 uger. 

De 6 e-mails indeholder gode råd inden for følgende fem områder med titlerne:

Intromailen og de fem områder kan både hjælpe medarbejderne med at skabe en stærk personlig profil, men også en stærk kommunikationskanal, hvis de vælger at gå hele vejen. Men det er selvfølgelig helt op til den enkelte.

Mit overordnede formål med online guiden er at motivere medarbejderne til at lave nogle personlige og spændende opdateringer på LinkedIn, som både gavner dem selv, men også jeres virksomhed. Det kommer vel ikke bag på nogle, at det er medarbejderen, der har hovedrollen i virksomheden i dag.

Køb adgang her

Få et sneakpeak på indholdet af onlineguiden her:

Intromail til medarbejderne

Onlineguide til en stærkere tilstedeværelse på LinkedIn

Kære <Navn>, De fleste af os ved, at vores tilstedeværelse på LinkedIn både kan skabe værdi personligt og kan få betydning for <Virksomhedsnavn’s>. Så hvad holder os tilbage? Tiden er et godt bud, men det kan også være …

Mail 1

5 forskellige grunde til at blive mere synlig på LinkedIn

Kære kollega, Måske forbinder du primært LinkedIn med digitale CV’er? Siden 2003 har LinkedIn imidlertid udviklet sig fra at være en CV-platform til i dag at være markedets førende relations-platform …

Mail 2

5 tips til at optimere din LinkedIn-profil

Kære kollega, Ifølge LinkedIn har du 2,5 sekunder til at overbevise dem, der besøger din profil, om at det var tiden værd. Førstehåndsindtrykket er altså utrolig vigtigt, men det er indholdet selvfølgelig også.

Mail 3

Kom godt i gang med at udvide dit netværk

Kære kollega, Et godt netværk kan styrke din faglighed og dit arbejdsliv. Det kræver selvfølgelig en indsats fra din side. Som jeg nævnte i første e-mail med overskriften ’5 forskellige grunde til at prioritere synlighed på LinkedIn’, så …

Mail 4

Den gode kommentar på LinkedIn

Kære kollega, Kommentarer på LinkedIn tæller, så hvis du har besluttet dig for at deltage i dialogen, er det værd at vide, hvornår din indsats har størst effekt. Den gode kommentar har et klart budskab eller en tydelig holdning.

Mail 5

5 tips til et meningsfuldt opslag på LinkedIn

Kære kollega, Helt kort skaber det meningsfulde opslag på LinkedIn værdi for modtageren. Du har helt sikkert rigtig meget meningsfuldt at bidrage med, og det er nemmere end det lyder at dele relevant viden med dit netværk.

6 færdige e-mailtekster, der styrker medarbejdere på LinkedIn​

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. 

 

Ring på: +45 28 57 54 66

[email protected] / E-mail
28 57 54 66 / Telefon

Rikke Damgaard ApS
Skolevænget 2B
2670 Greve

CVR-nr: 36 49 03 65