Cases

Saxo Bank

Saxo Bank har i 2020 taget de første skridt mod at etablere et ambassadørkorps og arbejder nu på at etablere et professionelt employee advocacy-program, der skal engagere endnu flere medarbejdere.

Formålet er at styrke både medarbejdernes position i sociale netværk og Saxo Banks tilstedeværelse generelt.  Jeg hjælper med strategisk sparring i processen.

BLOXHUB

BLOXHUB er det nordiske hub for bæredygtig urbanisering.
Et økosystem af virksomheder, organisationer, forskningsinstitutioner og offentlige organer, der arbejder på at gøre vores byer bedre.

BLOXHUB ved, at udfordringerne ved global urbanisering og klimaændringer kræver partnerskaber og nye måder at samarbejde på. Derfor vil de være et endnu stærkere samlingspunkt for deres medlemmer. I fællesskab med medlemmerne vil BLOXHUB styrke kommunikationen og dermed skabe øget fokus på bæredygtig byudvikling. Jeg hjælper med strategi, udervisning og sparring.

Forman Advokater

Forman Advokater er et advokatkontor, der har specialiseret sig i at rådgive primært chauffører og vognmænd, som er kommet i knibe. Missionen er at kæmpe for netop denne gruppe mennesker, da der er en tendens til, at de bliver overhørt, misforstået og udsat for en ringe behandling i retssystemet.

Jacob Forman anvender website, virksomhedsprofil på Facebook og sin personlige LinkedIn-profil til at råbe branchen op når det er nødvendigt. Resultatet er at branchens medier nu henvender sig jævnligt til Jacob Forman for interview og perspektiver på aktuelle sager. Jeg hjælper med strategi, uddannelse af medarbejdere i brug af sociale medier og løbende sparring.

MYLOCKER

MYLOCKER er en dansk virksomhed, som primært leverer elevskabe til skoler. De sætter en stor ære i at servicere deres kunder, som spænder fra skoleledere og forældre til elever.

Strategien for MYLOCKER har fokus på, at nå forældre og elever med budskaber, som er tilpasset de sociale medier, der passer til de to forskellige målgrupper. Senest med en video, hvor influenceren Anna Munch viser sine 130.000 følgere på TikTok, hvordan hun har indrettet sit skoleskab. Jeg hjælper med strategi, produktion af indhold og løbende sparring.

Gjeddesdal Gods

BL – Danmarks Almene Boliger

C.F. Møller Architects

Ankestyrelsen

DTU fødevarerinstituttet

Spar Nord

GSV

Udlændingestyrelsen

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

TDC

Beumer Group

PostNord

If Forsikring

Bryggeriforeningen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Vejdirektoratet

Musikhuset Esbjerg

Danske Bank

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. 

 

Ring på: +45 28 57 54 66

[email protected] / E-mail
28 57 54 66 / Telefon

Rikke Damgaard ApS
Skolevænget 2B
2670 Greve

CVR-nr: 36 49 03 65