Netværk for employee advocacy-managers

Netværk for employee advocacy-managers

- med fokus på viden, erfaringsudveksling og netværk

2024, netværksmøderne afholdes i københavnsområde

Et netværk for dig, der arbejder med at engagere medarbejderne i din virksomhed eller organisations digitale kommunikation.

Netværkets fokus er, at højne dit vidensniveau inden for alle aspekter af employee advocacy – primært ved hjælp af videndeling og sparring fra ligesindede, men også ved inspirationsoplæg fra gæsteoplægsholdere i det omfang, det er relevant.

Det får du:

Netværkets indhold

Der er mange nuancer i at arbejde med employee advocacy og mange discipliner, som skal mestres. Du skal være god til at få projektet op at stå, til at få ledelsen med, du skal have basal viden om flere digitale medier, platforme og kommunikative greb og du skal forstå dig på måling af digitale indsatser. Du skal også kunne engagere og motivere kolleger og selv producere – eller undervise medarbejdere i at producere indhold – der skaber effekt.

Selvom du måske ikke selv skal være inde over alle disciplinerne i din organisations employee advocacy-program, så udvider dette netværk din indsigt i employee advocacy – og klæder dig på til at udvikle din igangværende EA-indsats.

Netværket består af seks netværksmøder fordelt over hele året. Vi kommer godt omkring med inspiration fra forskellige typer organisationer og brancher – og vi dykker også ned i enkelte EA-discipliner undervejs.

Tilmeldingen lukker om:

Dage
Timer
Min.
Sek.
Lukket for tilmelding

Tilmeld dig nu

Praktisk information

Hvem kan deltage?

For at kunne deltage i netværket, skal du have erfaring med at engagere medarbejderne i den digitale kommunikation og gerne være ansvarlig for at drive et igangværende employee advocacy-projekt.

Som medlem af dette netværk skal du have lyst til at dele ud af dine egne erfaringer med employee advocacy og blive inspireret og lære af andres erfaringer.

Max antal deltagere i netværket er 12.

Sådan foregår det

Medlemmerne skiftes til at lægge hus til mødet. Hver gang vil det være oplæg fra et af medlemmerne eller fra gæsteoplægsholdere om dagens temaer. Hver netværksdag kræver, at du deltager aktivt og deler ud af egne erfaringer og udfordringer. Netværksmøderne foregår i et fortroligt rum.

Tilmeld dig netværket for employee advocacy-managers.

Netværksleder

Rikke Damgaard

Rikke har arbejdet med digitale kommunikation og strategi i 20 år. De seneste ni år i egen virksomhed, hvor hun hjælper mennesker, virksomheder og organisationer med at styrke deres position i en verden, der bliver mere og mere digital.

Rikke brænder så meget for at engagere medarbejderne, at hun har udgivet to bøger om employee advocacy – første udgave i 2017 og seneste udgave om employee advocacy 2.0 i november 2020. Hun afholder en Masterclass i employee advocacy to gange årligt og holder foredrag og underviser i emnet på konferencer og hos store og små organisationer, der gerne vil give ordet til deres medarbejdere på sociale medier.

Rikke Damgaard profile photo

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. 

 

Ring på: +45 28 57 54 66

[email protected] / E-mail
28 57 54 66 / Telefon

Rikke Damgaard ApS
Skolevænget 2B
2670 Greve

CVR-nr: 36 49 03 65