Om Rikke Damgaard

Rikke Damgaard

Jeg arbejder med digital kommunikation både strategisk og praktisk. Jeg har de seneste år fokuseret særligt på at rådgive virksomheder og organisationer om digital branding af både virksomhed og medarbejdere – også kaldet employee advocacy.

Min drøm er at få flere til at dele deres viden, erfaring og oplevelser. Jeg tror på, at i fællesskab bliver vi klogere. Min mission er derfor at involvere medarbejderne i den digitale kommunikation.

Mine typiske opgaver er rådgivning, undervisning, workshops og foredrag om emnerne:

Jeg brænder så meget for at involvere medarbejderne i den digitale kommunikation, at jeg udgav bogen “Giv ordet til medarbejderne” (juni 2017) og 2. udgave “Giv ordet til medarbejderne – Employee advocacy 2.0” udkommer i november 2020. En bog med værktøjer, råd og inspiration fra cases fra danske virksomheder om, hvordan du kan arbejde med employee advocacy i din virksomhed.

Sammen med mig kan du og din virksomhed blive klogere på digital strategi, få indsigt i hvordan man skaber virkningsfuldt indhold i ord og billeder, blive klogere på hvordan man styrker både virksomhedens og medarbejdernes brand i fællesskab. Og ikke mindst på hvordan man får medarbejderne engageret i den digitale kommunikation.

Køb bogen

Giv ordet til medarbejderne - employee advocacy 2.0

Læs mere om eller køb bogen
“Giv ordet til medarbejderne – Employee advocacy 2.0”

Udpluk af kunder

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. 

 

Ring på: +45 28 57 54 66

[email protected] / E-mail
28 57 54 66 / Telefon

Rikke Damgaard ApS
Skolevænget 2B
2670 Greve

CVR-nr: 36 49 03 65