Om Rikke Damgaard

Om Rikke Damgaard

Sammen med mig kan du og din virksomhed blive klogere på digital strategi, få indsigt i hvordan man skaber virkningsfuldt indhold i ord og billeder, blive klogere på hvordan man styrker både virksomhedens og medarbejdernes brand i fællesskab. Og ikke mindst på hvordan man får medarbejderne engageret i den digitale kommunikation.

Min drøm er at få flere til at dele deres viden, erfaring og oplevelser. Jeg tror på, at i fællesskab bliver vi klogere. Min mission er derfor at involvere medarbejderne i den digitale kommunikation.

Mine typiske opgaver er rådgivning, undervisning, workshops og foredrag om emnerne:

Jeg udgav bogen “Giv ordet til medarbejderne” (juni 2017) og 2. udgave “Giv ordet til medarbejderne – Employee advocacy 2.0” udkom i november 2020. En bog med værktøjer, råd og inspiration fra cases fra danske virksomheder om, hvordan du kan arbejde med employee advocacy i din virksomhed.

I februar 2021 lancerede jeg en digital masterclass for medarbejdere, der er ansvarlige for at drive employee advocacy i deres virksomhed. Masterclass’en består af 2×5 timers onlineundervisning. Og deltagerne kommer fra uddannelsen med en gennemarbejdet EA-strategi for deres organisation i hånden. 

Køb bogen

Giv ordet til medarbejderne - employee advocacy 2.0

Læs mere om eller køb bogen
“Giv ordet til medarbejderne – Employee advocacy 2.0”

Udpluk af kunder

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. 

 

Ring på: +45 28 57 54 66

[email protected] / E-mail
28 57 54 66 / Telefon

Rikke Damgaard ApS
Skolevænget 2B
2670 Greve

CVR-nr: 36 49 03 65