Missionen er…

Wow. Mit første blogindlæg. For 5 år siden, da jeg købte domænet rikkedamgaard.dk, havde jeg ikke planlagt, at det skulle blive en blog om digital strategi og kommunikation. Jeg købte domænet på opfordring af min mand, som havde set at den var ledig. Jeg købte den mest for at sikre mig, at ingen andre købte domænet (jeg er nemlig ikke den eneste i Danmark, der hedder Rikke Damgaard. Vi er 19 stk. ifølge Danmarks Statistik). Men jeg købte den også fordi, jeg havde en lille drøm om, at jeg på et tidspunkt ville få mod og overskud til at starte mit eget i en eller anden form. Uden at vide, om det nogensinde ville blive en realitet. Men det blev det.

I januar i år startede jeg som selvstændig konsulent. Mit mål er, at dele ud af mine erfaringer og viden fra 12 års arbejde med digital kommunikation. 12 år, som har bragt alt fra at skrive strategierne, overtale ledelsen, drive projekterne, undervise og overbevise kolleger om, at de skal bidrage med deres viden – og helt ned til det lavpraktiske med selv at skrive og skabe indhold, versionere indholdet til en bred palette af digitale platforme og til sidst måle resultaterne. Ja, alt hvad digital strategi og kommunikation omfatter i en virksomhed.

Og her på bloggen vil jeg skrive om de mange erfaringer, jeg har gjort mig undervejs. Jeg vil gøre det, som jeg brænder for, og det som jeg mener, flere burde gøre – specielt online. Nemlig dele viden. Du vil kunne læse om digital strategi, om hvordan man skaber godt indhold i ord og billeder, om hvordan man deler viden, og om hvordan man får medarbejderne til at bidrage. Og en hel masse mere om det jeg brænder for.

Jeg glæder mig. Og jeg håber, du vil læse med.

Masterclass: Employee advocacy

Gå fra denne Masterclass med en gennemarbejdet employee advocacy-strategi for din organisation. Uddannelsen er spækket med teori, cases og praktiske øvelser. 

Køb bogen

Giv ordet til medarbejderne - employee advocacy 2.0

Læs mere om eller køb bogen
“Giv ordet til medarbejderne – Employee advocacy 2.0”

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. 

 

Ring på: +45 28 57 54 66

[email protected] / E-mail
28 57 54 66 / Telefon

Rikke Damgaard ApS
Skolevænget 2B
2670 Greve

CVR-nr: 36 49 03 65