Podcast: Sådan sætter du ansigt på din organisation og skaber synlighed

Det seneste halvandet år, har medarbejderne i Jobcenter Aalborg – med Benjamin Meyer Kastberg i spidsen – været med til at påvirke fortællingen om jobcentrenes rolle og vise omverdenen, at de er bedre end deres rygte.

Så hvordan giver man medarbejderne mod og værktøjer til at dele ud af hverdagens succeshistorier? Og hvilken betydning har det både for Jobcenter Aalborg og for medarbejderne, at de nu er med til at give deres perspektiv på den kritik om jobcentrene, som har fyldt i 2023?

Det bliver du klogere på i denne episode, hvor Benjamin Meyer Kastberg fortæller om, hvordan han har etableret et employee advocacy-program, der har skabt fællesskab, stolthed og styrket arbejdsglæden blandt kollegerne – og ikke mindst påvirket debatten i det offentlige rum under #godtarbejde.

I denne episode får du indsigt i:

  1. Hvorfor det er vigtigt, at du selv går forrest og er aktiv
  2. Hvilken værdi et godt hashtag skaber for den samlede fortælling
  3. Hvordan du måler på din EA-indsats
  4. Hvad perfektheds-syndromet er (og hvorfor det skal ud)
  5. Og hvorfor et mandat fra ledelse er alfa-omega i et hvert EA-program.

“Nogle gange så er 80 % nok. Hellere udkomme med noget, som har en værdi for nogen – end slet ikke udkomme. Jeg oplever nemlig, at nogle kolleger stopper sig selv i at poste, fordi de gerne vil gøre det, så godt som muligt“, fortæller Benjamin.

Er du nysgerrig efter at vide mere  – eller følge med i hvad Benjamin deler på sociale medier, så følg Benjamin Meyer Kastberg på LinkedIn eller søg på #godtarbejde og se hvad Benjamins kolleger deler.

Du kan også lytte til podcasten i din yndlings podcast-app

👉Spotify
👉Podimo
👉iTunes
👉Google

Husk – hvis du vil sikre dig, at du får alle episoder af GIV ORDET TIL, så er det en rigtig god idé at abonnere på podcasten via iTunes, Spotify, Podimo eller Google – hvis du er til det.

Og har du lyst til at bakke op om podcasten, så er det bedste du kan gøre at give den en bedømmelse.

Du kan også holde dig opdateret på nye podcasts ved at abonnere på mit nyhedsbrev eller følge mig på LinkedIn

Masterclass: Employee advocacy

Gå fra denne Masterclass med en gennemarbejdet employee advocacy-strategi for din organisation. Uddannelsen er spækket med teori, cases og praktiske øvelser. 

Køb bogen

Giv ordet til medarbejderne - employee advocacy 2.0

Læs mere om eller køb bogen
“Giv ordet til medarbejderne – Employee advocacy 2.0”

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker et samarbejde eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. 

 

Ring på: +45 28 57 54 66

[email protected] / E-mail
28 57 54 66 / Telefon

Rikke Damgaard ApS
Skolevænget 2B
2670 Greve

CVR-nr: 36 49 03 65